кадър: Би Ти ВиКрасимир Каракачанов с подобности за протеста пред централата

...
кадър: Би Ти ВиКрасимир Каракачанов с подобности за протеста пред централата
Коментари Харесай

Каракачанов: Детски ансамбъл репетираше в сградата на ВМРО, докато вън имаше напрежение с протестиращи

кадър: Би Ти Ви

Красимир Каракачанов с подобности за митинга пред централата на Вътрешна македонска революционна организация. Напрежение имаше в понеделник пред постройката. 

Македонските държавни управления не са естествени държавни управления - те не създаваха условия за обикновено развиване на своите жители. Поради тази причина една част от българите в Македония си взимат българско поданство. Това заяви вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в " Тази събота и неделя " по Би Ти Ви.

Вицепремиерът разяснява и протеста пред централата на Вътрешна македонска революционна организация в понеделник. По думите на Каракачанов в момента, в който хората желаят да нахлуят в постройката на Вътрешна македонска революционна организация, има детски отбор, който репетира.

Припомняме, че на  16-ти ноември имаше напрежение пред централата на ВМРОП в София, когато при следващия ден на митинги група жители показаха недоволството си от патриотите, които са съдружни сътрудници на ГЕРБ в това ръководство.  Стъклото на входната врата на Вътрешна македонска революционна организация е било счупено, а протестиращите настояват, че са били замеряни с димки и бомбички и са били заливани с вода.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР